• Nors Skole

Parkering v. skolen

Smidigere trafikaflevering

Nyhed billede
Med henblik på at forbedre til-og frakørsel til skolen har vi nyindrettet måden, vi gør det på. Forældre skal køre ind ved hallens p-plads og følge pilene.
Parker i området ude ved "kanterne"
P-pladsen ved skolen reserveres til personaleparkering.
    Claus Christian Bøegh den 11-08-2016
    Udlevering af Chromebooks
    Vi er påbegyndt udleveringen af Chromebooks, og alle vil have fået dem inden weekenden.
    Eleverne  har fået en pc,et sleeve til opbevaring,en mus og et brev med hjem. Skulle brevet være blevet væk (!), er det vedhæftet.
    Vedr. høretelefoner er det sådan, at vi udleverer et sæt høretelefoner pr. barn. Går de i stykker eller bliver de væk, skal I selv sørge for at skaffe et nyt par.
    Alle elever og lærere skal have undervisning i brugen af de tilknyttede skoleprogrammer, det får vi på mandag den 15.8.
    Det bliver spændende at følge det store skridt, det rent faktisk er, at hvert barn har en skolepc til rådighed, som bare virker og kan holde strøm.
    Husk, at det er elevens/hjemmets opgave at sørge for, at eleven har en opladet Chromebook med i skole, så vi kan bruge dem i undervisningen.

Der er vedhæftet et brev vedr. formalia i den forbindelse.

• 29-08-2016
    Forældremøde 3.kl. · 3A